29 Mart 2014 Cumartesi

NİYE AK PARTİ?

Kendini halktan üstün gören ayrıcalıklı üstünlere, egemenlere artık düşün yakamızdan diyebilmek için;
Bir kez daha Ak Parti.

Güzel hiçbir söylemleri yok. Hayalleri yok. Umutları yok. Varsa yoksa kan, kaos, isyan ve istikrarsızlık. Sürekli intikam almaktan söz ediyorlar. Daha düne kadar birbirinin etini yiyerek beslenen seküleristlerle Fetullahçılar pis kokulu karanlık inlerinde birbirlerine sarılmışlar başbakan ölsün diye dünyanın bütün putlarına yalvararak ayinler düzenliyorlar. Sadece bu bile tek başına Erdoğan'ın bütün zeminlerinde haklı olduğunun ispatıdır.

Vatikan, İsrail, Esed, CHP, Fetullah Gülen, Sol örgütler, Ulusalcılar, Küresel Sermaye, Irkçılar, Hazcılar, Elit Cumhuriyet şövalyeleri derken insanlık tarihinin en mide bulandırıcı, en ucube ittifakının saldırdığı bir devlet adamı arkasında durulması gereken kahramandır.

Anadolu en son Abdülhamit Han’a karşı yaptığı hatanın bedelini çok acılar çekerek ödedi. İslam dünyası karışıklığa, istikrasızlığa sürüklendi. Tarih tekerrür etmez, hatalar tekerrür eder.
Anadolu aynı hatayı bir kez daha yapmayacak.

Ben daha dindarım!
Ben Cumhuriyetin sahibiyim!
En has Kemalist benim yetkiyi Atatürk’ten alıyorum!
Ben yetkiyi Hz. Muhammed’den aldım, ülkeyi bize emanet etti!
Ben en vatanseverim!
Gerçek yurtsever benim!
Ben devrimciyim!
Ben de uzaylıyım…

Diyerek aramızda dolaşan, kendini ülkenin sahibi sanan aşırı angaje olmuş bu akıl hastalarının geleceğimizi gasp etmelerini engellemek için.

Oyla yönetime gelme ümidini yitirmiş saldırgan şizofrenlerin sokakları yangın yerine çevirmelerine dur diyebilmek için.

Pensilvanya’dan aldığı emirlerle gözünü kırpmadan kendi ülkesine saldıran haşhaşi suikastçıların ülkenin bağırsaklarından temizlenebilmesi için.

En iyi Kürt ölü Kürt’dür diyen ulusalcı teröristlerin ülkeyi kan gölüne çevirmelerine engel olmak için.

Kendinden başka herkesi aşağılayan, ayırımcı, üstten bakan diktatör solcuların eline fırsat vermemek için.

İstikrardan, mali disiplinden, kalkınmadan ve büyümeden rahatsız olan taşeron sermayenin yurdun damarlarını emen kanlı ağızlarından kurtulabilmek için.

Lüks semtlerdeki meyhane masalarından taşradaki gençlerin ölümü üzerine egemenlik planlayan elitistlerin kâbus planlarını çöpe atabilmek için.

Her hizmete karşı, her gelişmeye muhalif, her güzelliğe düşman olan taş üstüne taş koymaktan aciz, kin dolu kronik muhaliflerin zararlarından korunmak için.

Egemenliğin;
elitlerin değil, cemaatin değil, vesayetçilerin değil, ordunun değil,  kendini devlet zanneden akıl hastalarının değil, İsrail’in değil, sermayenin değil, sadece ve sadece milletin olduğunu gösterebilmek için Ak Parti.
Hatalı bile olsa milli olan, bizim olan, hep birlikte hepimizin olan bir devlet için Ak Parti.